• VVO 2.0 pakt door...!

    De werkgroep VVO 2.0 die bezig is om samen met de leden zaken aan te pakken in de breedste zin, ondersteunt o.m. de Onderhoudscommissie om randvoorwaarden op het complex aan te pakken. Op korte termijn wil zij het terras bij de kantine vergoten en afscheiden zodat tijdens de wedstrijden ook vanaf het terras naar het voetbalgeweld gekeken kan worden. Voor de klusavond van 6 september zal het uit te breiden gedeelte afgegraven worden om daarna zand in te rijden en te bestraten. De tegels staan inmiddels te wachten. Doel is om voor aanvang van de reguliere wedstrijden dit gereed te hebben. Wens is om daarna vanuit de kantine openslaande deuren of schuifdeuren naar het terras te verkrijgen. Weet u iets, of kunt u hierin iets betekenen voor ons, we horen het graag zodat ook dit project een succes kan worden.

    Verder wil VVO 2.0 rondom het hoofdveld volledige veldverlichting hebben, de onderhoudscommissie is inmiddels halverwege, en voor de voltooiing staan inmiddels de lichtbakken in de opslag. Masten zijn we inmiddels mee bezig om deze naar Oosterstreek te krijgen, waarna het optuigen gepland zal moeten worden.

    U ziet, er vinden de nodige activiteiten plaats rondom het Oosterstreek-bolwerk om multifunctioneel te zijn. Hulp is altijd welkom! Binnenkort zal de werkgroep meer activiteiten/plannen/projecten aankondigen.

    VVO 2.0