• Voetbal.nl App

  Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. De Voetbal.nl app nog niet geïnstalleerd? Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Oosterstreek bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Oosterstreek afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Oosterstreek in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Oosterstreek? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Oosterstreek ontvangt is het adres waarmee je bij Oosterstreek bekend bent. 

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Oosterstreek bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met Oosterstreek.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Privacy & Koppeling met Oosterstreek

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje van Vogido. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met Oosterstreek.