• Verkennende fase samenwerking

  Verkennende fase samenwerking

  Zoals door het bestuur donderdag j.l. aan de leden is toegelicht.

  De samenwerking SJO Vidosa (vier dorpen samen) van de jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen s.v. Olyphia, v.v. Zandhuizen, v.v. Oosterstreek en Sport Vereent is erg succesvol gebleken. Als vervolg hierop is het idee geopperd, om te kijken of een verdergaande samenwerking tussen de vier verenigingen tot de mogelijkheden behoort.

  De besturen van de 4 verenigingen hebben een vekenningsgroep samengesteld bestaande uit 4 afgevaardigden.

  Dit zijn Erik Oosterhof (s.v. Olyphia), Sierd Waldus (v.v. Zandhuizen), Christian v.d. Zande (v.v. Oosterstreek) en Jasper Derks (Sport Vereent)

  Na het eerste aftasten de laatste maanden willen zij graag via een werkgroep (bestaande uit leden van de verenigingen) verkennen of een verregaande samenwerking in de toekomst voor hun vereniging meerwaarde heeft. De hulp van eigen verenigingsleden hierbij is welkom. Als deze verkenning daartoe aanleiding geeft zal een intensiever nader onderzoek gaan plaats vinden.

   

  Bij belangstelling om over het proces mee te denken en ook voor vragen kan contact worden opgenomen met het “eigen” lid van de werkgroep. Medio juni worden de uitkomsten van deze verkenning verwacht.