• Opening seizoen 2022-2023

  Oosterstreek trapt het seizoen 2022-23 af

  10 september, de opening van het seizoen en de gehele week waren de weersvooruitzichten niet al te best; regen en onweer. Door laten gaan? Ja, door laten gaan. De nodige partytenten in reserve geregeld. Veranderen op het laatste moment de vooruitzichten toch ineens positief en wordt het heerlijk weer, voortekenen? 

  Om 16:00u stond de wedstrijd tussen het eerste en tweede op het programma. Door wat afzeggingen moest er nog iets in spelers geschoven worden en er werd nog wat jeugd ingezet. Er stonden uiteindelijk zelfs 3 Brouwertjes in het veld.

  Na een “korte” oproep van Bert Brouwer voorafgaand aan de wedstrijd om het belang van het samen denken aan de elftallen te benadrukken kon scheidsrechter Jan Veleke de wedstrijd in gang zetten.

  In de eerste helft konden beide teams weinig potten breken voor de beide doelen. Na een broodnodige rust werd er in de tweede helft wel gescoord. Team 2 won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 door het winnende ‘eigen’ doelpunt van een infiltrant uit team 2…

  Het was zelfs slopend om met de warmte van zaterdag  te ballen. Dat was aan alle rode koppen en drijfnatte shirts na afloop wel te zien.

  Na een vlotte douche alles in gereedheid voor de bbq. Het bal werd geopend en de eerste rooksignalen van de bbq waren een feit. Het was nog lang gezellig en de uitslag van Ajax - Heerenveen (5-0) werd met gemengde gevoelens aanschouwd door de diversiteit aan liefhebbers.

  De aanwezige kinderen hadden ook een latertje en hebben zich op het springkussen van de Jumbo en in de pannakooi prima vermaakt. Uiteindelijk zelfs misschien nog gewoon het meest met een bal op doel schieten.

  Inmiddels is het feestterrein weer teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat. Iedereen bedankt voor je medewerking, aanwezigheid en gezelligheid. Op naar een mooi seizoen!