• Oosterstreek VR1 bedankt sponsor Pantheon Beheer

    In een tijd waarin sportverenigingen het bijzonder moeilijk hebben is het lastig om sponsors binnen te halen. De dames van Oosterstreek VR1 hebben dit seizoen leuke resultaten behaald, een goed groep speelsters die zorgen dat we iedere keer met zijn allen er toch weer voor zorgen op de wedstrijddag compleet te zijn. Dit is allemaal, de resultaten en het spelplezier, niet onopgemerkt gebleven. Pantheon Beheer vond het een mooi moment de dames in een nieuw tenue te steken. In het nieuwe tenue werd vorige week al een mooi resultaat gehaald met het gelijke spel bij Heerenveens Boys. 

    Het voornemen om vandaag Marum VR2 dan maar aan de zegekar te binden werd vermorzeld door het niet komen opdagenvan de tegenstander. Of het nu echt aan de griep lag of dat ze hun eigen scheidsrechter Lodewijk niet op konden stellen zal een raadsel blijven….

    Onderling is nog 7 tegen 7 gespeeld, winnende doelpunt door Anniek die met een bekeken lob de keeper passeerde….

    Voor aanvang bedankte Cynthia namens het team de sponsor Pantheon Beheer, vertegenwoordigd door de heren Roy en Mark Lankman, en overhandigde hen een mooie bos bloemen.