• Oosterstreek en Jeroen Dekker samen naar 2022

    Oosterstreek en Jeroen Dekker verlengen

    OOSTERSTREEK Jeroen Dekker is ook komend seizoen hoofdtrainer van voetbalvereniging Oosterstreek. Bestuur en hoofdtrainer zijn enthousiast over de samenwerking de afgelopen jaren en kijken vol vertrouwen vooruit. 

    Zowel de selectiespelers en het bestuur zijn zeer tevreden over de synergie met Jeroen. Het bestuur en Jeroen Dekker waren het er al snel over eens om nog een jaar te verlengen. Jeroen stond aan het begin van dit seizoen voor de uitdaging om na het abrupt geëindigde seizoen 2019-2020, met uiteindelijk de promotie naar de 4e klasse, om een deels nieuwe en brede selectie neer te zetten. Daar is hij uitstekend in geslaagd. We zien het enthousiasme bij de spelers en constateren eens te meer dat Jeroen een echte verenigingsman is, die spelers aan elkaar en de club wil verbinden. Geen wonder dus dat we snel tot overeenstemming zijn gekomen om te verlengen. Ook omdat Jeroen betrokken is bij de ontwikkeling van de jeugd in de SJO Vidosa waar Oosterstreek bij betrokken is. De drempel om mee te kijken bij de selectie, en in de toekomst door te stromen, is daardoor zeer laag. 

    We hopen samen om volgend seizoen wel een hele competitie te kunnen spelen met mooie resultaten van alle teams. Sportieve ontspanning! En dat wij in de kantine of daarbuiten op liefst minder dan 1,5 meter veel gezellige momenten met elkaar mogen hebben. Plezier en prestatie zijn namelijk allebei belangrijk.