• Voetbal Academy Jeroen Dekker gaat Jeugdtrainingen Oosterstreek verzorgen

  Voetbal Pers Bureau Oosterse Streken 

  vv Oosterstreek en Voetbal Academy Jeroen Dekker worden partners in jeugdtraining

  Jeroen Dekker is de hoofdtrainer van de selectie van vv Oosterstreek, welke samenwerking overigens is verlengd voor het seizoen 2018-'19. Jeroen runt een voetbalschool; de Voetbal Academy. De Voetbal Academy verzorgt op een aantal locaties op diverse dagen cursussen voor de jeugd. Sportpark Klaverweide is al een van de locaties waar deze cursussen van de Voetbal Academy van Jeroen Dekker plaats vinden.

  VV Oosterstreek is trots om aan te kondigen dat de Voetbal Academy van Jeroen Dekker alle jeugdtrainingen voor de vv Oosterstreek gaat verzorgen m.i.v. het seizoen 2018-‘19. In het huidige seizoen 2017-'18 zal de voetbalschool de trainingen van de JO-17 op dinsdagavond het seizoen uit voor zijn rekening nemen.

  "Het is belangrijk dat we een uitdagende, consistente en leeftijdsopbouwende manier van trainen aan onze (aspirant)leden aanbieden. Zeker in een tijd waarin het steeds lastiger wordt om vrijwilligers en/of betaalde trainers te vinden die de trainingen in kunnen vullen", aldus voorzitter Ton Blom.

  "Wij ervaren de samenwerking met Jeroen Dekker als zeer prettig en hebben inmiddels, door de ervaring met de cursus van de Voetbal Academy, dat de trainingen inhoudelijk goed verzorgd zijn en Jeroen van de zo belangrijke back-up voorzien is mocht hij onverhoopt zelf niet aanwezig zijn. Wij staan voor de uitdaging onze jeugd te binden aan deze mooie club en het accent op een evenwichtige jeugdopleiding te leggen. Wij  gaan er vanuit deze samenwerking een postieve uitstraling heeft op onze jeugdafdeling en zijn daarmee uniek in de omgeving."

  De Voetbal Academy Jeroen Dekker organiseert i.s.m. vv Oosterstreek voor de jeugd ook in de meivakantie het Oosterstreker Jeugdvoetbalfestival op 3 & 4 mei.