• Clubfund actie Oosterstreek i.s.m. Jumbo De Jong

  v.v. Oosterstreek gaat samen met Jumbo de Jong meedoen met de ClubFund actie.

  Deze actie start op 1 februari 2019 met de Kick off in Jumbo de Jong.

  De actie duurt van 2 februari 2019 tot en met 20 april 2019

  Tijdens deze periode kunnen alle  liefhebbers van v.v. Oosterstreek zegels sparen bij Jumbo de Jong te Noordwolde. Voor elke € 10,00 krijg je bij de kassa een zegel. 

  Waar spaar je de zegels  voor?

  1. Zaterdag 1 december tussen 13:45 uur en 14:45 uur in sporthal De Duker worden de leden van v.v. Oosterstreek uitgenodigd om op de foto te gaan (voor spelende leden in tenue).

  Met deze foto kan ieder lid een eigen fanshop openen via www.clubfund.nl . In deze fanshop kan ieder lid voor artikelen sparen met zijn/ haar eigen foto erop of het logo van de v.v. Oosterstreek.

  Sparen doe je door de code op de zegels in je eigen fanshop  in te voeren of te scannen.

  2. Elke  (verzilverde) zegel levert v.v. Oosterstreek een bepaald bedrag op.

  Leden , donateurs en anderen die zegels krijgen, maar die niet zelf willen verzilveren kunnen hun zegels in de kantine van sv Olyphia inleveren. Daar kan v.v. Oosterstreek andere leden blij mee maken.

  Iedere verzilverde zegel levert de v.v. Oosterstreek geld op.

  Aan het einde van de actie wordt bekend gemaakt welk bedrag v.v. Oosterstreek heeft verdiend en wie de meeste zegels gespaard heeft. Ook daarvoor zijn prijzen beschikbaar.

  Het uiteindelijke bedrag dat alle leden van vv Oosterstreek bij elkaar gespaard hebben wordt beschikbaar gesteld aan de jeugd.